Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Meestgestelde vragen   Contact  
 
 

Download algemene voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden Kokoh Kids


Bestellen:

*          Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u meteen de automatische bevestiging      met de betalingsgegevens op het door u opgegeven e-mailadres.
*          Heeft u om welke reden dan ook geen bevestiging ontvangen, wilt u dit dan via e-mail doorgeven aan info@kokohkids.nl?

Betalen:

*          Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Na ontvangst van het bedrag op mijn rekening, wordt de order klaar gemaakt voor verzending. U ontvangt een e-mail, zodra de bestelling wordt verzonden.

Levering:

*          De levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
*          Een op maat gemaakte bestelling wordt binnen 14 dagen uitgevoerd. Als dit niet mogelijk is, ontvangt u hiervan bericht en heeft u het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Verzenden:

*          Kokoh Kids hanteert de algemene TNT posttarieven van 1 januari 2014.
*          Kokoh Kids kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal en beschadiging van uw bestelling tijdens de verzending.
*          De bestelling kunt u tegen meerprijs verzekerd laten verzenden. U kunt dit in het opmerkingenveld aangeven.

Ruilen/retourneren:

*          Als u de bestelling heeft ontvangen, heeft u het recht om de bestelling binnen 14 dagen retour te zenden. Uiteraard dient de bestelling in ongebruikte staat teruggestuurd te worden. Bent u niet tevreden, neemt u dan s.v.p. via e-mail contact met ons op, zodat we misschien samen tot een oplossing kunnen komen.
*            De kosten voor het retourneren van de artikelen, komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.
*            Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen kunnen NIET in ontvangst worden genomen en NIET gecrediteerd.
*            Artikelen die in opdracht worden gemaakt, kunnen NIET geruild/geretourneerd worden.

Privacy:

*          Uw gegevens worden uitsluitend door Kokoh Kids gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt.


Foto’s en afbeeldingen:

*          Foto’s en afbeeldingen op de website zijn eigendom van Kokoh Kids en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Klachten en/of vragen:

*          Heeft u een klacht en/of een vraag, laat ons dat s.v.p. via e-mail (info@kokhkids.nl) weten, zodat we hierop kunnen reageren en bij een klacht samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Aan eventuele fouten en/of onvolkomenheden op de website kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.